Informatie nieuwe “Prowise” digitale schoolborden

In de meivakantie zijn er op verschillende locaties (Zuid, West, Heesch, TBL & Mondriaan) wederom digitale schoolborden vervangen, als onderdeel van het meerjarenplanning om alle digitale schoolborden met beamer te vervangen door touch televisieschermen. Deze schermen zijn anders in gebruik dan de Hitachi c.q. beamer digitale schoolborden.

Voor meer informatie over de schermen, en software (hier te downloaden) zie de handleidingen “Een Prowise Presenter account aanmaken” en “Instructie video’s Prowise Presenter”.