Handleiding aanmaken Prowise Presenter account & inloggen

Stap 1. Download het installatiebestand van de Prowise Presenter software op de officiële website middels deze link.

Stap 2. Voer het gedownloade installatiebestand uit en volg de instructies op het beeldscherm.

Stap 3. Start de Prowise Presenter software, en klik op Registreren. Vul vervolgens zoals in het voorbeeld je persoonlijke gegevens in. Gebruik je Hooghuis e-mailadres en een zelf verzonnen wachtwoord. Klik daarna op Doorgaan.

Stap 4. Je ontvangt nu een e-mail van Prowise met daar in een link om je account te activeren. Klik in deze e-mail op de tekst “deze link”.

Stap 5.  Er opent zich nu een nieuw venster, klik hier op de knop OK en sluit het venster af.

Stap 6. Ga nu terug naar de Prowise Presenter software en klik op Inloggen, klik vervolgens op het blauwe icoontje onder “Of log in met één van de volgende diensten:”.

Stap 7. Je kunt nu met je Hooghuis e-mailadres en het wachtwoord van dit e-mailadres (dat je gebruikt voor office365), zoals je gewend bent, aanmelden. Het is mogelijk dat Microsoft vraagt om een machtiging voor Prowise Presenter, klik hierbij op Accepteren.

Stap 8. De software wordt nu geladen, klik in het nieuwe scherm op Start Presenter. De software is nu klaar voor gebruik, zie https://my.prowise.com/nl-NL/collectie/snelcursus-presenter-9/ voor verder uitleg en gebruik van de software.