Print en Scan instructies

Tussen 30 oktober en 3 november zijn alle Ricoh printers op onze scholen vervangen.
Je gaat vanaf nu op een andere manier inloggen bij de printers.
Er is een handleiding en een ook filmpje met uitleg .

Let op! Eerst aanmelden bij print.carmel.nl  en dan pas met je pasje naar de printer gaan!

Bij de printer
Houd je pasje bij de lezer.
Klik op profielen select. zie onderstaande afbeelding en kies streamline.
Login met je hooghuis e-mailadres en wachtwoord

Er is ook een korte handleiding om de oude printerdriver te verwijderen. Je kunt hiermee beginnen.

Scannen
Lukt het scannen niet zet dan een vinkje bij Voorbeeld op de printer

Handleiding bediening nieuwe Ricoh printers met uitleg over scannen, printen en kopieren.
Klik op het plaatje hieronder.