Instellen van een standaard printer in Windows

1. Navigeer naar het Configuratiemenu en ga dan naar Apparaten en Printers weergeven.

2. Klik dan met je rechtermuisknop op de printer naar keuzen. Je krijgt dan de volgende opties te zien
    printer 2
  3. Je kan de printer dan instellen als standaard door op: Als standaardprinter instellen te klikken.
  4. Nu verschijnt er een groene vinkje bij de printer, dit betekent dat je de printer hebt ingesteld als standaard printer.
    Printer 3