Een goede en duidelijke resolutie instellen op een digibord

1. Zorg ervoor dat u bent ingelogd in de computer, en klik met het rechtermuisknop op het bureaublad, u krijgt nu een aantal opties te zien, kies hier voor “Schermresolutie”
    U krijgt nu het volgende scherm te zien:
    schermreso
  2.  Druk op het balkje dat achter “Resolutie” staat, u krijgt nu de keuze uit verschillende resoluties:
    Schermreso 2
  3.  Zorg ervoor dat de resolutie net als de volgende afbeelding wordt(1024×768):
    schermreso 3
    Zodra u deze resolutie heeft gekozen drukt u op “Toepassen”, u krijgt uw gekozen resolutie te zien, als u de goede resolutie heeft gekozen kunt u dat merken dat het beeld scherm vullend is.
  4. U wordt ook meteen gevraagd om de resolutie te behouden of om de instelling te herstellen, u kiest voor “Behouden” als u zeker weet dat het beeld scherm vullend is.

Mocht het beeld wel scherm vullend zijn, maar ziet u maar een deel van uw bureaublad?
    Bel dan 3333