Hoe verzamel ik informatie over wat er in mijn Team gebeurt?

Helemaal nieuw is de mogelijkheid om aan een kanaal of chat van een ‘Team for education’ de tab ‘Insights’ toe te voegen. Je kunt dan een tabblad opvragen met informatie  over de digitale activiteit, gemiddelde cijfers etc. van je klas. Je kunt de gegevens uitvoeren naar Excel, je kunt filteren op leerling en je kunt de tijdsperiode aanpassen.

‘Insights’ aan een kanaal of chat toevoegen:

• Open Microsoft Teams
  • Ga naar een team
  • Selecteer het kanaal waar je een tab aan wil toevoegen
  • Klik in de tab-balk op het +
  • Selecteer de app ‘insights’
  • Klik op ’toevoegen’
  • Klik op ‘opslaan’

Uitleg met schermprints: Tab insights toevoegen aan kanaal of chat