Telefoon als softtoken voor SOMtoday

Om aan te kunnen melden op SOMtoday werken we met 2-weg authenticatie. Dat wil zeggen dat er na invoer van je gebruikersnaam en wachtwoord een aanvraag naar een speciale app op je mobiele telefoon wordt verzonden. Nadat je de aanvraag hebt geaccordeerd wordt SOMtoday bereikt.

Stap 1: installeren app

Ben je nieuw in dienst (of heb je een nieuwe mobiele telefoon) dan is de eerste stap het installeren van de app.

Carmel ICT heeft hiervoor een handleiding gemaakt. (aanmelden met je Office365 account)

Stap 2: afspraak met het servicepunt

Maak een afspraak met het servicepunt om de app te laten activeren. (let op: dit is óók nodig als je al langer in dienst hebt maar als je een nieuwe mobiele telefoon hebt aangeschaft) Bel hiervoor:
0412 224222 of intern 3333.

Stap 3: gebruik het softtoken bij het aanmelden

De handleiding voor het gebruik van je softtoken vind je hier.