Mijn docentenmateriaal is ineens niet meer zichtbaar. Wat nu?

Wanneer je plotseling de link naar je digitale lesmateriaal niet meer in SOMtoday ziet staan, komt dit meestal omdat het materiaal per abuis is gedeactiveerd. Dat gebeurt nogal eens: als je nl. toevallig op het rode knopje achter de link klikt, is de link gedeactiveerd.

Gelukkig is dit ook gemakkelijk weer om te keren.

Oplossing

• Ga naar het tabje ‘leermiddelen’ in SOMtoday
  • Zet de keuze achter ‘actief’ op ‘[maak uw keuze]’. Nu wordt nl. alle lesmateriaal dat ooit is klaargezet getoond: zowel het actieve als het niet actieve materiaal. Meestal zie je nu het materiaal dat je kwijt was in de lijst staan.

• Klik op de groene knop ‘activeren’ om het materiaal terug te zetten.

Open bestand opnieuw activeren digitaal lesmateriaal methode.pdf

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties zijn gesloten.