Hoe kom ik bij het docentenmateriaal van Noordhoff?

Koppeling Entree-account (eenmalig)
Wanneer je via SOMtoday klikt op een linkje naar online docentenmateriaal van Noordhoff Uitgevers, dan maak je automatisch gebruik van het school Entree-account van SOMtoday.
Als je vanuit SOMtoday klikt op het online docentmateriaal van Noordhoff Uitgevers, krijg je éénmalig een Noordhoff Uitgevers-inlogscherm te zien.
Je moet dan inloggen met je Noordhoff Uitgevers-account. Nadat je een keer bent ingelogd verschijnt het scherm daarna niet meer. De accounts zijn dan gekoppeld. De volgende keren opent het docentenmateriaal rechtstreeks bij klikken op de link vanuit SOMtoday.

Noordhoff account aanmaken

Heb je nog nooit eerder gewerkt met digitaal leermateriaal van Noordhoff, dan dien je een Noordhoff-account aan te maken. Dit account wordt vervolgens door de beheerder van de school goedgekeurd.
Maak een Noordhoff-docentaccount aan

Eerste hulp: docentenmateriaal werkt niet (meer)

Het kan soms voorkomen dat je vanuit SOMtoday het docentenmateriaal aanklikt, maar dat het lijkt of je niet ‘herkend’ wordt. Sluit in dat geval de browser met het kruisje rechtsboven, meld opnieuw aan op SOMtoday en ga direct naar het docentenmateriaal.

Het kan soms voorkomen dat je het docentenmateriaal al geopend hebt, maar dat je toch de antwoorden, uitwerkingen of een ander deel van het docentenmateriaal niet (meer) kunt bereiken. Controleer in dat geval of je rechtsboven je naam nog ziet staan, of dat daar het woordje ‘inloggen’ staat. In dat laatste geval is het docentenmateriaal jouw gegevens vergeten. Sluit de browser met het kruisje rechtsboven, meld opnieuw aan op SOMtoday en ga daarna weer naar je docentenmateriaal.

Toch nog vragen/problemen?

Problemen? Speciaal voor Carmelscholen heeft Noordhoff een aparte hulpdienst geopend.

Link naar volledige pdf: Noordhoff materiaal voor Carmel