Hoe kom ik bij het docentenmateriaal van Malmberg?

Heb je je licentie nog niet geactiveerd?

• Dat is gemakkelijk. Zet de link naar je materiaal in het tabje leermiddelen in SOM. Klik op de link en volg de instructies.

Heb je je licentie al wel geactiveerd?

• Dan kun je vanaf het nieuwe schooljaar je leermiddelen toch vanuit SOMtoday rechtstreeks benaderen, mits je entree-account en je schoolaccount zijn gekoppeld. Hoe doe je dat?
  • Malmberg heeft nu de volgende gegevens van je nodig:
    • Je voor- en achternaam
    • Je medewerkersnummer in SOMtoday (dus volgens de nieuwe manier van aanmelden)
    • de gebruikersnaam van het entree-account dat je nu gebruikt om aan te melden op je Malmberg
  • Je kunt hier Malmberg zelf over bellen: 073 6288766. Houd er wel rekening mee dat de helpdesk het aan het begin van het schooljaar erg druk heeft.
  • Malmberg koppelt je gegevens dan aan het nieuwe schoolaccount