Handtekening toevoegen aan Outlook en Office365

Binnen het hooghuis zijn er afspraken gemaakt m.b.t. de vormgeving van de handtekeningen voor e-mail:

Op de volgende pagina staan alle handleidingen uitgewerkt, deze kunnen gekopieerd worden naar outlook en office365.

https://tools.hethooghuis.nl/centraal/handtekening/

De handleidingen voor het instellen van een handtekening in outlook en office365 staan op de volgende pagina:

https://stichtingcarmelcollege.sharepoint.com/ict/handleidingen/Introductiepagina.aspx