Informatie voor Leerlingen

Hieronder staan antwoorden op de meest, aan ons, gestelde vragen m.b.t. de start van het schooljaar voor Leerlingen:

Start schooljaar Leerlingen

Handleiding introductie BYOD-laptops
Ik ben mijn wachtwoord vergeten.

Bij het servicepunt kunnen ze jouw wachtwoord resetten. Hiervoor moet je je wel even persoonlijk melden bij een van de servicepunten. Dit kan niet via de telefoon.

Ik wil mijn wachtwoord wijzigen. Hoe moet dat?

Je kunt in één keer je wachtwoord voor verschillende toepassingen die we op school gebruiken, wijzigen.

Lees deze instructies voordat je het wachtwoord aanpast.

Kies bij (Leerlingen)

Deze link: https://pw.stichtingcarmelcollege.nl/sspr

Instellen van de WiFi op Windows10
Kan ik iemand bellen als ik hulp nodig heb?

Je kunt het volgende nummer bellen: 0412-224103. Je krijgt dan een medewerker van het Hooghuis aan de lijn.

Mijn laptop is stuk wat nu?

We proberen fysiek contact zoveel mogelijk te beperken. Alleen voor apparaten die fysiek stuk zijn is het servicepunt op het mondriaan open. Hiervoor moeten leerlingen en medewerkers een afspraak maken via het telefoonnummer 0412-224222. Voor software problemen kunnen leerlingen en medewerkers alleen bellen, niet langs komen.