Woots

• Bij Woots.nl kun je kant en klare ( kijk-en luistertoetsen)  toetsen van Cito afnemen.
  • Inloggen: Eerst inloggen bij SomToday ( voor docenten via Carmel.nl), daarna bij Woots.nl

Een toets voor leerlingen met recht op extra tijd inplannen:

Wil je dat de leerlingen die gemarkeerd zijn met het attribuut “extra tijd” bij de afname de aanvullende tijd ontvangen? Het plannen gaat dan net als normaal, op één ding na: zorg ervoor dat je een aparte afname inplant voor de “leerlingen met recht op extra tijd”, voor alle leerlingen of per klas. Doe je dit niet, dan krijgen de leerlingen géén extra tijd. Voor uitgebreide, uitleg met afbeeldingen: Zie https://support.woots.nl/hc/nl/articles/360026125274-Startmoment-bepalen