Wifi instellen op je laptop met Windows 10

Op deze pagina vind je de instructies voor het verbinden met Eduroam, het draadloze netwerk van Het Hooghuis. Klik rechts onderin je scherm op het wereldbolletje. Selecteer eduroam in de lijst Zet een vinkje bij automatisch verbinding maken Klik op verbinding maken Geef je hooghuis e-mailadres in bij gebruikersnaam ( leerlingnummer@hethooghuis.nl ) … Meer lezen over Wifi instellen op je laptop met Windows 10 Lees meer…